Megbízható felépítmények, megbízható szolgáltatás! 

Facebook Google Maps E-mail

Flotta átalakítás

Flotta átalakítás

Tisztelt flotta-tulajdonos!
Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a hazai felépítmény gyártók megrendelői költséghatékony, mégis kiváló minőségű felépítményeket akarnak. Sokan építenek olcsón, sokan ígérnek minőségi munkát, sok éves garanciát, de kevesen tudják biztosítani az ügyfelek igényeit, ha speciális, vagy nagyobb megrendeléssel találkoznak.

Fejlődne? Beruházna? Átépíttetne? Gondolkodás nélkül választhatja a legolcsóbbat, de biztosan csalódni fog! Lehet nem azonnal, hanem amikor autói sorra hibásodnak meg, illetve mikor kiderül hogy nem felelnek meg a kívánt minőségpolitikai kritériumoknak. Ezt követően jönnek a plusz költségek, a bosszantó, macerás utólagos munkák…

Válasszon minket! 
Kérje ki szaktanácsadóink segítségét, jöjjön el, nézze meg, hogyan dolgozunk!

Biztosak vagyunk benne, hogy már találkozott nevünkkel a piacon!
Immár 15. éve működünk, és büszkén állíthatjuk – partnereink megelégedésére -, nevünk egyet jelent a minőségi felépítményekkel!


Ha minőségi, mégis költséghatékony flotta-átalakítást tervez, segítünk! 
Először is dönteni, aztán megmutatjuk, mit talál a piacon. Kidolgozzuk az átalakítást pontról pontra, elkészítjük a legmegfelelőbb ajánlatot. Szakembereink már a flotta-tervezés során segítségére lesznek, nemzetközi kereskedői kapcsolataink révén pedig akár már a gépjárművek beszerzésnél megspórolhatja a téli nyaralását, vagy további járművei finanszírozási költségeit.

A lényegi munkát pedig határidőre, minimum a kívánt minőségben elvégezzük. Legyen szó akár raktérhűtésről, raktérvédelemről, szigetelt vagy mérsékelten szigetelt, alumínium vagy  speciális felépítményekről, platóról, ponyváról.

Csapatunk kész akár 80-100 autós flottaépítésre is!

Bennünk nem fog csalódni!

Home Szolgáltatások Flotta átalakítás
© AirCon Kft. - 2015 (Utolsó frissítés 2015.02.08-án)